Spring naar content

Conferentietolken

Hebt u een tolk nodig omdat u een internationale conferentie organiseert of bijwoont? Wij leveren u graag een tolk, in en uit alle talen over de gehele wereld. Hebt u snel een tolk nodig? Spoedeisende klussen zijn onze specialiteit. U kunt ons dag en nacht bereiken. Ook op facilitair gebied heeft Aapeha alle noodzakelijke ondersteunende apparatuur om uw conferentie probleemloos te laten verlopen.

Een tolk vertaalt gesproken taal. Een conferentietolk start met vertalen wanneer de spreker begint te praten. Doorgaans doet hij dit vanuit een cabine. Een dergelijke tolk heet een simultaantolk. Het is ook mogelijk dat de tolk naast of achter u zit en u de vertaling in het oor fluistert. Dat noemen we heel toepasselijk fluistertolken.

Een vakbekwame tolk is van grote waarde tijdens uw internationale vergadering of conferentie. Een tolk moet niet alleen vakkundig vertalen, hij moet ook kennis hebben van het gespreksonderwerp. Een tolk tijdens besprekingen over economische zaken moet ook verstand hebben van economie. Wij bieden u professionele tolken op elk terrein. Wat het onderwerp ook is, u kunt bij ons rekenen op een vertaling van hoge kwaliteit.

Werkt u met buitenlandse , hebt u niet alleen met een taalbarrière te maken, maar ook met culturele verschillen. Een goede tolk interpreteert niet alleen de woorden, maar ook de cultuur. Gebaren betekenen niet in alle landen hetzelfde en dat geldt ook voor expressie. Daarnaast houdt de tolk rekening met de opvattingen en achtergronden van de sprekers en luisteraars, want alleen dan kan hij borg staan voor een goede onderlinge communicatie.

Een goede tolk is betrouwbaar en verliest nooit zijn of haar neutrale houding. Hij of zij neemt niet deel aan uw gesprek, maar brengt op onpartijdige wijze de boodschap over.

Vul het formulier hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Hebt u vragen die direct beantwoord moeten worden bel dan gerust naar 076-5212240.

—————————————–

Aapeha BV uw partner voor simultane vertalingen en tolken. Al 30 jaar ervaring als toonaangevende speler voor simultaan vertalingsapparatuur.

Organiseert u een congres of een evenement? Wij kunnen u helpen, en we zoeken samen naar de beste oplossing.

Neem contact op, we helpen u graag.