Spring naar content

Fluistertolken

Hebt u een fluistertolk nodig omdat u een internationale vergadering of conferentie organiseert of bijwoont? Wij leveren u graag een fluistertolk, in en uit alle talen over de gehele wereld. Hebt u snel een fluistertolk nodig? Spoedeisende klussen zijn onze specialiteit. U kunt ons dag en nacht bereiken. Ook op facilitair gebied heeft Aapeha alle noodzakelijke ondersteunende apparatuur om uw vergadering probleemloos te laten verlopen.

Een tolk vertaalt gesproken taal. Een fluistertolk start met vertalen wanneer de spreker begint te praten. De fluistertolk zit naast of achter de luisteraar en fluistert de vertaling in diens oor. Vaak worden fluistertolken ingezet bij kleinere gezelschappen en simultaantolken bij grotere gezelschappen.

Een vakbekwame tolk is van grote waarde tijdens uw internationale vergadering of conferentie. Een tolk moet niet alleen vakkundig vertalen, hij moet ook kennis hebben van het gespreksonderwerp. Een tolk tijdens besprekingen over economische zaken moet ook verstand hebben van economie. Wij bieden u professionele tolken op elk terrein. Wat het onderwerp ook is, u kunt bij ons rekenen op een vertaling van hoge kwaliteit.

Tijdens gesprekken met buitenlandsegesprekspartners hebt u niet alleen met een taalbarrière te maken, maar ook met culturele verschillen. Een goede tolk interpreteert niet alleen de woorden, maar ook de cultuur. Gebaren betekenen niet in alle landen hetzelfde en dat geldt ook voor expressie. Daarnaast houdt de tolk rekening met de opvattingen en achtergronden van de sprekers en luisteraars, want alleen dan kan hij borg staan voor een goede onderlinge communicatie.

Een goede tolk is betrouwbaar en verliest nooit zijn of haar neutrale houding. Hij of zij neemt niet deel aan uw gesprek, maar brengt op onpartijdige wijze de boodschap over.

Vul het formulier hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Hebt u vragen die direct beantwoord moeten worden bel dan gerust naar 076-5212240.

—————————————–

Aapeha BV uw partner voor simultane vertalingen en tolken. Al 30 jaar ervaring als toonaangevende speler voor simultaan vertalingsapparatuur.

Organiseert u een congres of een evenement? Wij kunnen u helpen, en we zoeken samen naar de beste oplossing.

Neem contact op, we helpen u graag.