Spring naar content

Gesprekstolken

Hebt u een gesprekstolk nodig omdat een deskundige uit een bepaald land iets met u komt bespreken? Wij leveren u graag onze gesprekstolken in en uit alle talen over de hele wereld. Hebt u snel een gesprekstolk nodig? Spoedeisende klussen zijn onze specialiteit. U kunt ons dag en nacht bereiken.

Tijdens besprekingen met buitenlandse gesprekspartners hebt u niet alleen met een taalbarrière te maken, maar ook met culturele verschillen. Een goede tolk interpreteert niet alleen de woorden, maar ook de cultuur. Gebaren betekenen niet in alle landen hetzelfde en dat geldt ook voor expressie. Daarnaast houdt de tolk rekening met de opvattingen en achtergronden van alle gesprekspartners, want alleen dan kan hij borg staan voor een goede onderlinge communicatie.

Een goede tolk is betrouwbaar en verliest nooit zijn of haar neutrale houding. Hij of zij neemt niet deel aan uw gesprek, maar brengt op onpartijdige wijze de boodschap over.

Vul het formulier hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Hebt u vragen die direct beantwoord moeten worden bel dan gerust naar 076-5212240.

—————————————–

Aapeha BV uw partner voor simultane vertalingen en tolken. Al 30 jaar ervaring als toonaangevende speler voor simultaan vertalingsapparatuur.

Organiseert u een congres of een evenement? Wij kunnen u helpen, en we zoeken samen naar de beste oplossing.

Neem contact op, we helpen u graag.