Spring naar content

Extra diensten

Naast alle vertaaldiensten die wij bieden kunnen wij ook extra diensten leveren zoals voice-overs of ondertitelingen. Ook als u uw website wilt laten vertalen of teksten geredigeerd moeten worden bent u bij ons aan het juiste adres.

Voice-over

Een stem nodig bij een documentair, film of reportage, dan kunnen wij u daarmee helpen. Een voice-over stem kan tijdens de opname worden ingesproken of later worden toegevoegd. En in alle talen mogelijk.

Ondertiteling

Bij films od programma’s worden soms anderetalen gebruikt. Wij zorgen kunnen er voorzorgen dat de conversatie begrijpelijk wordtdoor het vertalen van de gesproken teksten.

Website vertalen

Teksten voor websites is een vak apart. Wij snappen hoe een bezoeker een paginaleest en hoe we daat op in kunnen spelen.Ook zorgen wij voor de juiste teksten in de zoekmachines zodat mensen je website goed kunnen vinden.

Redigeren teksten

Persbericht, rapport, jaarverslag of gespreksverslag, wij verzorgen de redactie. Naast grammaticale aanpassingen houden wij ook rekening met de stijl van schrijven, de doelgroep of het medium. Het doel hiervan is een tekst beter leesbaar te maken voor de lezer.

Dtp-servive

Nadat uw teksten door ons zijn vertaald of geredigeerd kunnen wij u ook van dienst zijn met de opmaak van de teksten in een gewenste lay-out, bijvoorbeeld in de huisstijl van uw bedrijf. De documenten kunnen opgeleverd worden in diverse formats zoals pdf of bewerkbare templates.

> Direct aanvragen