Spring naar content

Spoedvertalingen

Wilt u een brief, e-mail of een ander soort document vertalen in bijvoorbeeld het Noors, maar uw kennis van die taal is niet toereikend? Niet iedereen heeft een talenknobbel, maar wij wel. Vakkundig vertalen wij uw tekst in elke taal, van Albanees tot Zweeds. Wij vertalen alle soorten teksten, zoals studieteksten, contracten, medische artikelen of technische gebruiksaanwijzingen. Wij kunnen ook uw beëdigde vertalingen verzorgen. Een beëdigde vertaling is voorzien van een handtekening, stempel en een verklaring van de vertaler. Uiteraard werken wij alleen met zeer bekwame en betrouwbare vertalers. Wij hebben specialisten op elk gebied.

Uw tekst moet met spoed vertaald worden? Wij zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekeinde. Spoedeisende opdrachten zijn zelfs onze specialiteit. Uw tekst vertalen wij goed en betrouwbaar. Een automatische, woord voor woord vertaling uit het Nederlands in bijv. Chinees levert geen goed leesbare tekst op. Wij houden rekening met de lezer. De boodschap van de tekst vertalen we zo duidelijk mogelijk.

Voor de kwaliteit van de vertaling is het belangrijk dat de vertaler kennis heeft van het specialisme waartoe de tekst behoort. Dat kan juridisch, medisch, financieel of technisch zijn. Deze vakkennis is net zo belangrijk als de taalbeheersing van de vertaler. Een medische tekst kan immers alleen goed vertaald worden door een vertaler met een medische achtergrond. Voor u de vertaling ontvangt, leest een proeflezer uw tekst aandachtig door. Uiteraard is ook hij of zij gespecialiseerd in de taal en het onderwerp van uw tekst.

Dit resulteert in een prettig leesbare tekst, terwijl de boodschap onveranderd blijft. Daarvoor laat u uw tekst toch vertalen?