Spring naar content

Vertaling Chinees

Uw tekst moet met spoed in of uit het Chinees vertaald worden? Wij zijn dag en nacht bereikbaar, ook in het weekeinde. Spoedeisende opdrachten zijn zelfs onze specialiteit. Uw Chinese opdrachtbevestiging kan dus zo snel mogelijk de deur uit. Ook uw direct mailing kunt u spoedig verspreiden onder uw toekomstige Chinese klanten. Dankzij onze vertaling weten zij precies wat u verkoopt.

Uw tekst vertalen wij nauwkeurig en betrouwbaar. Niet alleen kunnen wij uw tekst uit het Chinees naar het Nederlands of uit het Nederlands naar het Chinees vertalen, maar ook uit het Chinees in elke willekeurige taal en omgekeerd. Een automatische, woord voor woord vertaling uit het Nederlands in het Chinees levert geen goed leesbare tekst op. Wij houden rekening met de lezer en vertalen de boodschap van de tekst zo duidelijk mogelijk.

Voor de kwaliteit van de vertaling is het belangrijk dat de vertaler kennis heeft van het specialisme waartoe de tekst behoort. Dat kan juridisch, medisch, financieel of technisch zijn. Deze vakkennis is minstens zo belangrijk als de taalbeheersing van de vertaler. Een financiële tekst kan immers alleen goed vertaald worden door een vertaler met een financiële achtergrond. Voor u de vertaling ontvangt, leest een proeflezer uw tekst aandachtig door. Uiteraard is ook hij of zij gespecialiseerd in de Chinese taal en in het onderwerp van uw tekst. Dit levert een prettig leesbare Chinese tekst op, terwijl de boodschap onveranderd blijft. Daarvoor laat u uw tekst toch vertalen?

Vul het formulier zo compleet mogelijk in om zo snel mogelijk uw vrijblijvende prijs indicatie te ontvangen.