Spring naar content

Voice Overs

1250 stemmen, 52 talen
Met een vertegenwoordiging van meer dan 1250 stemmen in 52 talen is Inter Voice inmiddels Nederlands grootste stemmenbureau. Al onze stemmen zijn native speakers met jaren ervaring. Niet alleen vertegenwoordigen wij buitenlandse stemmen woonachtig in Nederland, maar ook stemmen woonachtig in de landen waar de talen gesproken worden. Hierdoor bieden wij een grotere keuze aan buitenlandse stemmen dan andere bureaus, en u bent er ook van verzekerd dat onze stemmen accentloos hun taal spreken.

Castings op maat
Waar andere bureaus ophouden zoeken wij verder: mochten wij een gezochte stem niet in ons bestand hebben dan rust ons casting team niet voordat wij de gewenste stem gevonden hebben. Op zoek naar een Franse stem met Japans accent, een Engelse sportcommentator of een meisje van 12 dat Zwitsers-Duits spreekt? Inter Voice heeft ze of vindt ze, waar ze zich ook bevinden.

Eigen studio’s voor snelle levering
Als enige stemmenbureau in Nederland heeft Inter Voice twee hoogwaardige eigen inpandige geluidsstudio’s. Hier kunnen wij desgewenst producties realiseren. Spoedklus, geen tijd om een datum te vinden waarop zowel stem als studio kunnen, of simpelweg op zoek naar een overzichtelijk productieproces? Inter Voice draagt graag zorg voor de opnames. Uiteraard staat het u vrij een studio naar keuze te gebruiken. Goed om te weten: onze studio’s zijn uitgerust met ALLE gangbare ISDN codecs. zowel MPEG als ook APT-X gebaseerd. Hiermee kunnen we live verbindingen maken met studio’s wereldwijd.